Ontmoet mensen met dezelfde mindset

Laat je inspireren door creatieve, rebelse en ambitieuze mensen. Onze leden en business partners zijn anders, divers en sprankelend. Ieder persoon heeft met eigen persoonlijkheid en expertise een waardevolle inbreng. Kan jij je vinden in de mentaliteit en verwachting gelijkwaardig te zijn in ‘geven en nemen’? Met een oprechte gunfactor? En wil jij actief verbinden in een duurzame relatie? Dan is er een klik met Netwerkclub Vrijheid Blijheid.

vrijheid-deelnemer-1

Netwerkborrels

We komen maandelijks samen om in een relaxte sfeer elkaar écht beter te leren kennen. Onze leden wonen door heel Nederland. Om elkaar en de omgeving beter te leren kennen; wisselt de locatie. Onze borrels zijn doordeweeks, in de middag. Ideaal om dit te combineren met je agenda. Het is geen probleem om voor of na de borrel te blijven eten op eigen kosten. En blijven slapen op de locatie, kan ook (vaak) geregeld worden. Een netwerkborrel is nog nooit zo relaxed geweest. 

vrijheid-deelnemer-2

Online Masterminds

Wij weten hoe het is om een drukke agenda te hebben, en een privé leven. Daarom plannen we 2x per maand een moment om via Zoom elkaar te spreken. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je de afgelopen tijd gedaan? Op natuurlijke wijze ontstaat er iets waardevols. Ondanks het prille bestaan van onze Netwerkclub, waarderen we ieders initiatief en gedrevenheid. Krijg je ruimte om persoonlijk en zakelijk jezelf te ontwikkelen. Zo hebben wij een Academy ontwikkeld, waar men diverse skills kan leren als mens en/of als ondernemer.

Waarom Vrijheidblijheid Borrels?

Als je aan netwerkborrels denkt, denk je gauw aan verplichtingen, badges, dresscodes, pitches en/of past de formele sfeer niet bij je. Hierdoor besluit je om niet of nauwelijks naar netwerkborrels te gaan. Daarom besloot oprichter en eigenaar Harrie Lamers het anders aan te pakken. Met een speelse en losse Vrijheid Blijheid mindset. Mogen zijn wie je bent. Authenticiteit is hierin een belangrijk goed. Geen dresscode. Geen verplichte voorstelrondjes. Geen opdringerige verkooppraatjes. Geen ongemakkelijke sfeer.

Op wisselende locaties door heel het land, in de prachtige ambiance ontmoet je bijzondere mensen. Harrie Lamers is verbinder pur sang en kent iedereen persoonlijk. Hierdoor kan Harrie Lamers garant staan voor de kwaliteit en waarde van Netwerkclub Vrijheid Blijheid. De leden en business partners komen uit verschillende branches. Ieder met een eigen persoonlijkheid, passie en expertise. Allen met hetzelfde doel: gelijkwaardig zijn met de dienstverlening en samenwerking van elkaar.

Onze businesspartners

Wij zijn trots op onze business partners want door hen kunnen wij bestaan. Door samen in onze missie, visie en strategie te geloven kunnen wij samenwerken naar de top. Momenteel zijn wij met een aantal business partners, ieder met een eigen expertise en een groep waardevolle leden. Zie jij jezelf al ‘part of the game’ zijn als business partner? Of ga je liever voor een lidmaatschap? Bel gerust naar Harrie of stuur een berichtje.

hoe word je deelnemer?

Deelnemer worden is heel makkelijk. Hieronder kun je zien hoe.

Het eerste contact

We willen altijd graag eerst even kennismaken. Vul daarom gerust het deelnemersformulier in of neem contact op met één van onze partners.

De eerste stappen

Al snel wordt je onderdeel gemaakt van een Whatsapp groep en online netwerkborrels. Daar krijg je de ruimte om jezelf voor te stellen.

Actie!

Dan duurt het niet lang meer.... vanzelf komt de eerstvolgende datum van de live netwerkborrel. Dit is altijd op een unieke locatie en inclusief drankjes.